Så blev det Däckhuset AB

Däckhuset i Skellefteå AB startades 1990 av Rolf Strandberg. År 1992 gick Stefan in som hälftenägare för att 2000 ta över ensam. 2002 utökades verksamheten med Sveriges modernaste regummerings-anläggning. Ett år senare godkändes Däckhuset som certifierade leverantörer av regummerade däck åt Bridgestone Sweden AB. Den för ändamålet avsedda lastbilen kom väl till pass då kunderna fanns från Kiruna i norr till Gävle i söder.

2004 hade Däckhuset 10 fast anställda, fördelat på däckservice och regummerings-anläggningen. Med en omsättnig på ca. 20 milioner var Däckhuset Skellefteås största däckverkstad. 2005 köptes företaget upp av Euromaster AB. Suget efter att vara egen blev dock för stort, så september 2008 startade Stefan Däckhuset i Norrland AB.

Miljö

Däckhuset i Norrland AB vill medverka till ett långsiktigt hållbart samhälle och värna om natur och miljö. Vi förbättrar ständigt våra rutiner inom miljö och kvalitet för att alltid ligga i det främsta ledet inom vår bransch. Vi väljer aktivt material och arbetsmetoder som ger minskad miljöbelastning. Dessutom hanterar och återtar vi miljöfarligt material på det bästa sättet för både människan och miljön

Hos oss gör du din bästa affär

Hos oss på Däckhuset i Norrland får du:

  • Rätt däckval för dig och din bil
  • Lufttryckskontroll och information
  • Förvaring av dina däck i vårt däckhotell
  • Möjlighet att välja ur vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter i alla prisklasser
  • Möjlighet att avbetala via Handelsbanken Finans.
  • Vi har tidsbokning: 0910 – 170 30 eller bokning online.

Om däckpartner

Däckartner består av över 270 verkstäder i Norge, Sverige och Finland. Däckartner är också en del av Eurofleet med mer än 1800 verkstäder i Europa.

Flertalet av Däckpartners verkstäder servar såväl tung som lätt trafik med moderna maskiner och avancerad utrustning ger dig hög service och kvalitet. Däckpartners personal har lång erfarenhet och hög kompetens och vi säljer däck från: YOKOHAMA, MICHELIN, GOODYEAR, CONTINENTAL, NOKIAN samt från från alla andra stora leverantörer